15 Şubat 2008 Cuma

rapor

isler yogun...

o yuzdendir sessizligim.

bu yaziyi da kutuphaneden yaziyorum.

5 dakika icinde kapanacak kutuphane.

ay iceride kapali kalmayayim...

5 yorum:

Fulya dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Fulya dedi ki...

Benim kutuphane gunlerimde haftaya pazartesi basliyor muzi'cigim. Gol uzerinde cam binada cok sIk ama cok soguk kutuphanemde donarken seni hatirlayacagim. ikimize de kolay gelsin:)
Sevgilerle
Fulya

Öykücü dedi ki...

Çıkarken ayakkabılarını almayı da unutma:))

Kütüphanede ayakkabısını unutanlar da oluyordur:)) Aceleyle çıkarken filan.Unutulan ayakkabılar için bir köşe var mı acaba:))))

"İşleyen demir ışıldar" falan desem sinir bozukluğundan olan gülmeler umutlu ve neşeli gülüşlere dönüşebilir mi acaba:))

Sevgiler..

elektra dedi ki...

kolay gelsin. bir ara pelin'in kütüphane maceralarını okurdum. o bitirdi, darısı sana:)

müzi dedi ki...

fulyacim, benim kutuphanedeki yerlerimden biri de deniz manzarali. isi gucu unutup manzaraya dalip gidiyorum ben. fotografini cekip yollayacagim bir ara, sen de yolla. ama burasi hic soguk degil. yetkililer sagolsun cok rahat ettiriyorlar bizi :))
sen en iyisi battaniyeni yanina al. insan otur otur usumeye basliyor bir iki saat sonra. kolay gelsin bize..
sevgiler

sevgili oykucu, cok guldurdun beni :)))
cikarmiyordum ayakkabilari ama senin dedigin cikarmamak icin baska bir neden. yok ben kesin unuturum. aslinda ayakkabi cikarmalari da iyi oluyor biliyor musun.. etrafta sessiz sessiz yuruyorlar boylece, gurultu yapmadan. boyle pit pit sesler, sanki evdeyiz.. cok tatli.. evet ben de isildamak istiyorum, isilmak istiyorum da sanki isildayamiyorum mu ne.. yani yap yap hala bir yere varamiyorum gibi geliyor bazen. o yuzden moralim bozuk olabiliyor. ama yok, su an biraz daha iyiyim. uyudum da dun gece :)
sevgiler

sevgili elektra, evet ya lutfen darisi basima. bazen o kadar yorgun oluyorum ki, bu gece kutuphanede yatsam ya diyorum. valla biraksalar uyku tulumumu getirir yatarim. o kadar useniyorum bazen eve gitmeye. git gel zor oluyor :))