3 Şubat 2014 Pazartesi

yine sensin döndüğüm

çok zaman geçti, çok şey oldu. insanlar, duygular, yerler, görevler değişti. ben yeni dönemeçlerden dönerken, sakin durağan hayatımda güzel dalgalanmalar olurken buraya yazmayı bıraktım. hani iki şeyi aynı anda yapamayan insanlar gibi.. hayat akıyorken yazamıyorum galiba:) yazmak için durmam gerekiyor.

ama canım blog, sen benim sırdaşım, dert ortağım, kader arkadaşımsın. zaman zaman uzak kalsam da, kürkçü dükkanımsın. sana her dönüşümde, ben kendime dönüyorum aslında.

yani kısacası... hoşbuldum.

8 yorum:

Ebru dedi ki...

Hoşgeldin. Bu kadar uzun gitme...

Ebru dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
şule dedi ki...

oh be, bloglar tekrar hayata mı dönüyor ne? :)

müzi dedi ki...

Ebrucum, hoşbuldum. aslında tam da gitmiş sayılmazdım, ama olsun :)

Şulecim evet, bloglar hayata dönsün, hayata dönelim. vallahi özlüyorum sizleri, sesinizi :)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Benim blogdaki yorumu görünce "acaba" demiştim.
Şimdi "yaşasın" diyorum.
Hoşgelmişsin! :)

müzi dedi ki...

ekmekçim, çok öpüyorummm :)

Elektra dedi ki...

Eeee :)) Hani, nerede? Bu arada ben bunu yeni gördüm Ekmekçime bakarken Müzistan kim ki deyip de tıkladım iyi mi? :) Bu arada, madem karar aldın, yaz. Ben bazen sadece bir şarkı koymalık bile güncelledim elimi alıştırana kadar. Haydi Müziii, yapabilirsinnnn :))

müzi dedi ki...

haklısın elektracım. aslında gözümde büyüttüğümden değil, doğru düzgün zaman olmuyor. sırf bir şey koymuş olmak için de olmasın diyorum, kendimi zorunlu hissetmeyeyim diyorum, ama o zaman da araya mesafe giriyor gerçekten... madem sen öyle dedin, o zaman ben de, tam da şu an dinlediğim şarkıyı ekleyivereyim :)